„E Ziua Internaţională a Familiei şi e un prilej aparte să vă felicit, dorindu-vă sănătate, prosperitate, dragoste şi încredere reciprocă.

Aveţi încredere şi în viitorul ţării, bazat pe familii puternice, multe dintre ele reunite după timpuri grele de aflare în pribegie din cauza situaţiei economice precare din ţară.

Am pledat şi o vom face în continuare în favoarea unor ample politici de protecţie şi promovare a instituţiei familiei din ţara noastră, iar solidaritatea dintre generaţii va reprezinta pilonul fundamental al acţiunilor noastre. 

Nu mai putem tolera sa avem copii rămaşi fără îngrijire şi căldură părintească şi un număr foarte mare de oameni în etate care suferă de povara sărăciei şi a singurătăţii.

Pornim de la premisa că o familie sănătoasă, armonioasă şi stabilă constituie garanţia dezvoltării persoanei, a prosperităţii naţiunii şi a consolidării statului.

Vom reda oamenilor speranţa într-un viitor prosper, împreună cu cei plecaţi revenind acasă, unde familia va reocupa un loc central în dezvoltarea societăţii noastre.

Îmi iubesc Familia şi marea Familie a Oamenilor cu demnitate - ţara.”