Andrei Năstase: Pe badea Gheorghe al meu de la Mândreşti nu îl interesează sistemele electorale, dar să aibă o pensie decentă, iar copilul său un loc de muncă în Moldova; Pentru asta lupt eu

Andrei Năstase: Pe badea Gheorghe al meu de la Mândreşti nu îl interesează sistemele electorale, dar să aibă o pensie decentă, iar copilul său un loc de muncă în Moldova; Pentru asta lupt eu
Sursa: jurnal.md Foto: unimedia.info 13.05.2017 06:14
Ca să înţeleagă care sunt adevăratele probleme cu care se confruntă cetăţenii din Republica Moldova, guvernarea ar trebui să iasă la un dialog şi să-i întrebe direct, dar nu să vină cu iniţiative inventate, cum ar fi schimbarea sistemului electoral, susţine preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Noi niciodată nu am renunţat la dialog. Noi vorbim că ar trebui să discutăm teme esenţiale, vitale pentru cetăţeanul Republicii Moldova şi nu teme inventate. Spre exemplu, Dodon vine cu propuneri handicapate cu privire la modificarea drapelului Republicii Moldova. Noi despre ce dialog putem să vorbim cu acest individ? Vine Plahotniuc şi vorbeşte despre modificarea sistemului electoral. Pe cetăţeanul nostru, pe badea Gheorghe al meu de la Mândreşti, nu îl interesează aceasta la momentul de faţă. Pe el îl interesează, pentru munca depusă de peste 40 de ani, să aibă o pensie decentă. Pe el îl interesează ca şi copilul său să aibă un loc de muncă în Republica Moldova şi să nu se afle astăzi în Italia. Badea Gheorghe plânge împreună cu tanti Iulia, vecina mea”, a declarat Andrei Năstase, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

Pentru aceasta mă bat eu, pentru dreptul cetăţeanului de a trăi mai bine în ţara lui şi de a nu trebui să plece peste hotare, în căutarea siguranţei, în căutarea un trai decent, în căutarea unui loc de muncă şi a unor servicii calitative de medicină sau educaţie, a punctat Andrei Năstase.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI