Maia Sandu: „Atât şefii, cât şi executorii responsabili de atrocităţile din 7 aprilie 2009, se regăsesc astăzi în cele două partide-gemene, PD şi PSRM”

Maia Sandu: „Atât şefii, cât şi executorii responsabili de atrocităţile din 7 aprilie 2009, se regăsesc astăzi în cele două partide-gemene, PD şi PSRM”
Sursa: jurnal.md Foto: facebook.com/maia.sandu 07.04.2017 12:17
„De ani buni ne întrebăm cine a deturnat protestul din 7 aprilie 2009 şi de ce nu sunt pedepsiţi cei care au maltratat tinerii în acele zile. Răspunsul e la suprafaţă. Atât şefii, cât şi executorii responsabili de acele atrocităţi, se regăsesc astăzi în cele două partide-gemene, zămislite de regimul comunist: Partidul Democrat şi Partidul Socialiştilor”.

Declaraţia îi aparţine preşedintei Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, care spune că această situaţie nu va dura la nesfârşit.

„Au nevoie unii de alţii ca să scape de justiţie. Dar acest lucru nu va dura la nesfârşit. Societatea este întotdeauna mai puternică şi iese învingătoare în lupta cu paraziţii ei”, a scris lidera PAS, pe pagina sa de facebook.

Şi preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a declarat astăzi, când se împlinesc opt ani de la tragicele evenimente din aprilie 2009, că „7 aprilie 2009 a fost ziua în care tânăra generaţie a vrut lumină”. „Îi vom răzbuna pe tinerii noştri printr-o justiţie dreaptă şi echitabilă căreia îi vor fi diferiţi torţionarii de ieri şi de azi. Împreună vom face dreptate si lumină”, a scris liderul PPDA, pe pagina sa de facebook.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI