Ghimpu, despre plecarea celor doi liberali din partid: „Să plece toţi, partidul oricum va exista, fiindcă sunt eu”

Ghimpu, despre plecarea celor doi liberali din partid: „Să plece toţi, partidul oricum va exista, fiindcă sunt eu”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 06.04.2017 13:05
Liderul PL, Mihai Ghimpu, afirmă că a ştiut de mai mult timp despre faptul că deputaţii Artur Gutium şi Vladimir Cernat intenţionează să părăsească partidul. 

„Eu ştiam despre aceasta de mai mult timp. De atunci când s-a pornit cineva cu torba cu bani. Dacă sunt pentru votul uninominal sau nu, timpul o să arate. Este clar că ei au făcut acest pas la propunerea cuiva. Timpul o să arate a cui”, a declarat Ghimpu, refuzând să ofere şi alte detalii.

Întrebat dacă plecarea celor doi este o pierdere pentru partid, liderul PL a răspuns: „Să fim serioşi. Au plecat şapte, oameni mai..., dar aceştia... Care lovitură? Ce lovitură? Poate să plece toţi, oricum partidul va exista, fiindcă sunt eu. Sunt acel Mihai Ghimpu care luptă din 1988”, a spus liderul PL.

Despre faptul că părăsesc PL, Vladimir Cernat şi Artur Gutium au anunţat ieri seara, pe facebook, ambii publicând în aceeaşi clipă declaraţii trase la indigo.

Anunţurile au stârnit imediat reacţii şi comentarii pe reţelele de socializare, iar internauţii, precum şi persoane publice, s-au arătat convinşi că, de fapt, cei doi au plecat pentru a vota trecerea la sistemul uninominal.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI