„În RM politica nu mai are principii, sunt doar interese. Democraţia a picat testul. Am muncit cu oameni minunaţi. Sper că după ce voi coborî de la această tribună, să existe oameni care se întrebe ce se întâmplă în aceasta ţară”, a spus Liliana Palihovici în legislativ. 

„Fracţiunea PLDM devine numeric mai mică. Vreau să aduc mulţimiri pentru prestaţia pe care a avut-o doamna Palihovici în calitate de deputat şi vicepreşedinte a Parlamentului. Dumneaei a reprezentat cu brio Parlamentul în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliul Europei. Stimaţi cetăţeni, eu cred că prin depunerea acestui mandat, RM a pierdut un politician cu verticalitate şi care a luptat pentru bunăstarea acestui popor”, a declarat Tudor Deliu, liderul fracţiunii parlamentare PLDM.
 
Următorul din lista electorală a PLDM este un fost legislator, Nicolae Olaru. 

Precizăm că din 2007 Liliana Palihovici a fost vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova. Din aprilie 2009 până în prezent a fost deputat. În aprilie 2009 - decembrie 2010, a fost preşedintele Comisiei pentru protecţia socială, sănătate şi familie. Din decembrie 2010 până în prezent a fost vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova.