Liderul Partidului Nostru: „Astăzi Dodon a aruncat colacul de salvare pentru Plahotniuc; Ei încearcă să sustragă atenţia de la problemele reale din RM”

Liderul Partidului Nostru: „Astăzi Dodon a aruncat colacul de salvare pentru Plahotniuc; Ei încearcă să sustragă atenţia de la problemele reale din RM”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 18.04.2017 16:52
Dodon a lansat iniţiativa privind implementarea sistemului electoral mixt pentru a sustrage atenţia cetăţenilor de la probleme reale care există în Republica Moldova. Astfel, el a aruncat un colac de salvare pentru oligarhul Vladimir Plahotniuc. Declaraţiile au fost făcute de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Sistemul mixt este sistemul pentru care luptă şi pe care doreşte să-l implementeze Plahotniuc. Am fost martori la aşa-zisele confruntări dintre PD şi PSRM. Ei fac tot posibilul pentru a sustrage atenţia cetăţenilor Republicii Moldova de la problemele reale care sunt în ţară, iar cea mai mare problemă este regimul lui Vladimir Plahotniuc”, a declarat Renato Usatîi.

De asemnea, Usatîi a menţionat că acum Dodon a şi-a pus mai presus interesele persoanele decât interesele naţionale.

„Acum interese lui sunt mai presus decât interesele naţionale. Această decizie a demonstrat acest fapt. Astăzi Igor Dodon, în calitate de avocat al lui Plahotniuc, a propus trecerea la sistemul electoral mixt. Astăzi el a comis cea mai mare greşeală. Astăzi Dodon a aruncat un colac de salvare lui Plahotniuc pentru a întări regimul lui. Dacă nu vom lua urgent măsuri, aşa şi va fi”, a adăugat liderul Partidului Nostru.

Amintim că în astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Igor Dodon a anunţat că va semna o iniţiativă legislativă privind implementarea sistemului electoral mixt, despre care se spune că ar fi varianta ideală pentru PD.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI