Consilierul municipal Ion Ştefăniţă acuză socialiştii de estorcare de apartamente şi atacuri raider

Consilierul municipal Ion Ştefăniţă acuză socialiştii de estorcare de apartamente şi atacuri raider
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 05.03.2017 13:12
Consilierul municipal Ion Ştefăniţă consideră că litigiile între cei care construiesc imobile şi locatarii din zonă trebuie soluţionate în instanţa de judecată şi nu de către consilierii municipali, relatează newsinfo.md.

Ştefăniţă s-a referire la construcţia de pe strada M. Spătaru 23, unde investitorul deţine toate actele în regulă, dar consilieri municipali şi deputaţi socialişti se opun ridicării unui bloc de locuit.

Totodată, el spune că în capitală ar funcţiona o schemă cu implicarea socialiştilor ce vizează construcţiile ilegale, precizând că locatarii care protestează împotriva construcţiei sunt victimele unei scheme bine regizate, de tip raider, unde fiecare are rolul său.

„Dvs. aveţi un rol, unii consilieri îndeplinesc alt rol, iar deputaţii care au demolat garduri un alt rol. Şi tot acest scenariu va culmina cu trei apartamente, care vor reveni în proprietatea membrilor acestei grupări”, a spus Ştefăniţă unui grup de chişinăuieni prezenţi la şedinţa CMC din 2 martie, care au fost aduşi de reprezentaţi ai socialiştilor.

Sursa precizează că nu este prima dată când consilierii şi deputaţii PSRM sunt implicaţi în acţiuni dubioase. Totodată, compania ce urmează să ridice blocul de locuit pe str. M. Spătaru 23, deţine toate actele pentru construcţie. Mai mult, o parte din viitorii locuitori deja au achitat pentru apartamente.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI