Ţuţu, cu Mercedes nou de 80.000 de euro

Ţuţu, cu Mercedes nou de 80.000 de euro
Sursa: jurnal.md Foto: facebook.com/Smotramdofficial 16.03.2017 20:12
Controversatul deputat PD Constantin Ţuţu s-ar plimba într-un Mercedes-Benz clasa S nou-nouţ, luxos şi plin de dotări. Cel puţin aşa rezultă dintr-o fotografie publicată pe pagina de Facebook smotra.md.

Automobilul sofisticat are aceeaşi plăcuţă de înmatriculare ca maşina pe care Ţuţu şi-a luat-o în 2015 şi a fost surprins în spatele Parlamentului. Preţul unei asemenea maşini începe de la 80 de mii de euro.Solicitat de Jurnal TV pentru a ne spune dacă autoturismul îi aparţine, legislatorul nu a avut răbdare să asculte întrebarea şi a închis.

În ultima sa declaraţie de avere, Constantin Ţuţu indica tot un Mercedes de lux. Anume cu acest automobil a fost surprins cum a parcat neregulamentar în centrul capitalei.

Anul trecut, parlamentarul Constantin Ţuţu, acuzat de huliganism în dosarul omorului din aprilie 2012 din Codrii Orheiului, a scăpat basma curată şi doar unul dintre cei cinci inculpaţi a fost condamnat la opt ani de închisoare. La incidentul armat de acum patru ani, când a fost omorât Alexei Veretco de 42 de ani, au participat 15 persoane. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI