VIDEO

Miniştrii fac PR pentru uninominale

Miniştrii fac PR pentru uninominale
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 14.03.2017 19:21
Au fost desemnaţi ca să muncească în favoarea statului, dar fac lobby pentru ideea şefului PD, Vladimir Plahotniuc, privind votul uninominal. Vorbim despre ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Stela Grigoraş, dar şi despre ministrul Agriculturii, Eduard Grama.

Stela Grigoraş a fost fotografiată de către un deputat socialist cu un pliant în mână în timpul unei vizite la Colegiul de Medicină din oraşul Ungheni. Iar pozele în care apare Grama au fost postate de către un membru al aparatului central al PD.

Ministrul Agriculturii a fost fotografiat cum semnează în susţinerea introducerii votului uninominal în timpul unei vizite la Criuleni.

Grama ne-a declarat că asta este alegerea lui, iar Stela Grigoraş nu a fost de găsit pentru comentarii. Nici purtătorul de cuvânt al premierului nu a răspuns la telefon pentru a explica gestul miniştrilor. Între timp, proiectul privind votul uninominal a fost înregistrat în legislativ. Menţionăm că ideea lui Plahotniuc este promovată intens în mass-media şi pe internet, dar nu este susţinută de niciuna dintre fracţiunile parlamentare. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI