Ex-deputat: Plahotniuc personal a demonstrat că nu există foşti proxeneţi

Ex-deputat: Plahotniuc personal a demonstrat că nu există foşti proxeneţi
Sursa: jurnal.md Foto: moldnews.md 11.03.2017 13:37
Plahotniuc a demonstrat, pe propriul exemplu, că nu există foşti proxeneţi. 14 deputaţi au intrat în fracţiunea PDM cu picioarele larg deschise. Declaraţia a fost făcută de fostul deputat, liderul partidului de opoziţie ”Casa noastră - Moldova”, Grigore Petrenco, comentând aderarea celor 14 transfugi PCRM la partidul oligarhului Vladimir Plahotniuc în Parlament, scrie moldnews.md

Amintim că 14 deputaţi transfugi din PCRM au aderat la fracţiunea parlamentară a Partidului Democrat ”de dragul stabilităţii şi prosperării Moldovei”. Astfel, fracţiunea PDM are deja 34 de deputaţi, devenind cea mai numeroasă fracţiune parlamentară.

Cei 14 foşti deputaţi PCRM au anunţat că părăsesc formaţiunea în decembrie 2015. Aceştia şi-au motivat decizia prin necesitatea de a pune capăt luptelor politice în Moldova. Totodată, mai mulţi analişti politici şi deputaţi au declarat atunci, că decizia respectivă a fost luată sub diverse presiuni sau cei 14 deputaţi au fost cumpăraţi. Ulterior, transfugii din PCRM şi PLDM au votat pentru numirea lui Pavel Filip în funcţia de Prim-ministru.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI