Controverse în plenul legislativului, legate de ridicarea gardului în jurul clădirii Parlamentului

Controverse în plenul legislativului, legate de ridicarea gardului în jurul clădirii Parlamentului
Sursa: jurnal.md Foto: newsmaker.md 22.12.2017 20:27
Controversele legate de ridicarea gardului în jurul clădirii Parlamentului continuă. Secretarul fracţiunii PCRM s-a arătat indignată de sumele pe care le cheltuieşte instituţia publică pentru construcţie. S-a întâmplat în cadrul dezbaterii unui proiect de lege ce viza un alt subiect, valorizarea pensiilor. Faptul l-a nemulţumit pe şeful legislativului, care i-a dat replici ironice comunistei Elena Bodnarenco. 

Discuţiile s-au oprit aici. Totuşi, momentele ironice nu s-au încheiat. Un microfon din Parlament a rămas probabil din greşeală conectat şi s-a auzit o voce de femeie care a avut o replică la adresa Valentinei Buliga.

Gardul care va fi ridicat în jurul Parlamentului a împărţit deputaţii în două tabere. În timp ce unii legislatori de la guvernare au afirmat că un atare proiect este necesar, luând în considerare vremurile în care trăim, alţii au spus că aşa este "gospodăreşte", iar parlamentarii din opoziţie au venit cu critici. 

Gardul va împrejmui sediul în perimetrul străzilor Sfatul Ţării, Anatol Corobceanu şi Maria Cebotari. Va avea peste 2 metri înălţime, 240 de metri lungime şi va costa cinci milioane de lei. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI