Un nou atac mediatic la adresa lui Andrei Năstase

Un nou atac mediatic la adresa lui Andrei Năstase
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 05.10.2017 19:42
Atacurile mediatice la adresa liderilor opoziţiei antioligarhice continuă. Un site obscur, care a fost anterior subiectul unei investigaţii jurnalistice despre manipulare, a publicat o poză cu preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, în care acesta AR FI FOST surprins în stare de ebrietate. Nimic mai fals, spune Andrei Năstase, care a venit şi cu dovezi în acest sens.

„Andrei Năstase, surprins în stare de ebrietate la Cahul?!” - Acesta este titlul articolului denigrator, însoţit de o poză cu Andrei Năstase. Fotografia a fost făcută la sfârşitul săptămânii trecute, când liderul Platformei Demnitate şi Adevăr a întreprins o vizită la Cahul pentru o întâlnire cu cetăţenii. Deşi poza pare sugestivă, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din acelaşi local arată că Năstase îşi verifica telefonul când a fost fotografiat şi avea un comportament absolut normal.

În ultima perioadă, instituţiile de presă afiliate lui Vladimir Plahotniuc şi-au înteţit linşajul mediatic, afirmă Năstase.

„Ultima ispravă a lor a fost atunci când eu la 4 dimineaţă m-am trezit şi la 7 eram la Cahul, iar pe la amiază am intrat să beau un ceai şi să iau o gură de pâine. M-au fotografiat în local şi pe urmă au împânzit toată presa cu o informaţie denigratoare precum că m-ar fi surprins în stare de ebrietate. Nu sunt omul care să fie surprins în stare de ebrietate vreodată, iar ceea ce face holdingul lui Plahotniuc denotă disperare, ananghie şi frică de ceea ce face Platforma Demnitate şi Adevăr, precum şi eu personal”, a comentat Andrei Năstase.

Precizăm că site-ul respectiv, alături de altele două care publică informaţii denigratoare, a fost creat în aceeaşi zi şi pe aceleaşi servere. Niciunul nu afişează informaţii despre identitatea jurnaliştilor, adresa redacţiei sau numărul de telefon. 

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI