Iurie Leancă ar putea reveni la conducerea Ministerului de Externe şi Integrării Europene

Iurie Leancă ar putea reveni la conducerea Ministerului de Externe şi Integrării Europene
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 09.01.2017 19:23
Liderul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, ar putea reveni la conducerea Ministerului de Externe şi Integrării Europene. Cel puţin asta au declarat pentru publicaţia Curentul.md surse apropiate guvernării.

De asemenea, acestea menţionează că grupul parlamentar al PPEM, care deja are un acord de colaborare cu guvernarea, ar putea adera în curând la coaliţia majoritară. În acelaşi timp, o companie imobiliară din capitală anunţă că sediul formaţiunii politice conduse de Leancă, situat pe strada Vasile Alecsandri, se dă în chirie contra sumei de 3.300 de euro.

Totodată, potrivit site-ului Oficial.md, fostul preşedinte al Partidului Democrat Marian Lupu ar putea fi numit în funcţia de ambasador în Statele Unite ale Americii. Publicaţia electronică mai scrie că, deşi nu există deocamdată o decizie în acest sens, surse apropiate guvernării dau asigurări că schimbarea ar putea fi făcută în scurt timp.

Amintim că, la începutul lunii decembrie a anului trecut, Marian Lupu a demisionat din funcţia de şef al PD. Ulterior, el a fost înlocuit cu oligarhul Vladimir Plahotniuc. Iurie Leancă şi Marian Lupu nu au răspuns la telefon pentru a comenta informaţiile.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP