Totodată, Alexandru Slusari afirmă că unul dintre primii asupra cărora se va răsfrânge noua lege este actualul ministru de Interne.

„Nu va fi acceptată nicio scuză despre descoperirea unei comori sau despre moştenire. Această vilă va fi confiscată printre primele întrucât se ştie că actualul ministru de Interne niciodată nu a fost implicat în business”, a declarat membrul Platformei DA.

Anterior RISE a scris că Alexandru Jizdan locuieşte într-un imobil de lux cu două niveluri şi mansardă, aflat într-o zonă selectă din Chişinău. Totuşi, potrivit documentelor, vila este înregistrată pe socrii ministrului, care îşi duc traiul într-o casă modestă din satul Geamăna, Anenii Noi. Potrivit declaraţiei de avere, Alexandru Jizdan este unul dintre cei mai săraci membri ai Guvernului Filip. Timp de peste 20 de ani, Jizdan a fost angajatul Ministerului de Interne. Potrivit ultimei declaraţii pe venit, depuse în octombrie 2015, Jizdan a avut în 2014 un venit de peste 270 mii de lei. Familia sa mai deţine un apartament de 74 de metri pătraţi.