„Un an plin de eşecuri, de crime împotriva propriului popor este etichetat, ambalat şi „vândut” partenerilor de dezvoltare drept „stabilitate”. În realitate, stabilitatea lor e de cimitir, adică mortuară. O ştie, evident, toată lumea corect informată. O ştiu şi ei, călăii democraţiei şi statului de drept, tâlharii de miliarde şi asupritorii cetăţenilor”, susţine Andrei Năstase.

Potrivit liderului DA, anume pentru a distrage atenţia oamenilor de la situaţia dezastruoasă în care se află ţara a fost instaurat Igor Dodon la preşedinţie, care generează ştiri pe bandă rulantă.

„Pentru a fugi de răspundere, pentru a distrage atenţia opiniei publice de la mizeria în care trăim, plahotniucii au inventat o paiaţă pe nume Dodon, un fel de Moş Gerilă debusolat, preocupat în permanenţă de istorii şi limbi inventate, de şalari oligarhici şi scăldatul la copcă. Pentru noi toţi este important să nu cădem însă în capcana diversiunilor mediatice. Să-i lăsăm să se bălăcească singuri în mocirla circului fără spectatori excelând în aberaţii, să nu participăm sau încurajăm acest joc de glezne, şi să atragem atenţia la lucrurile care contează cu adevărat”, îndeamnă Andrei Năstase.

„Nu pot să nu fiu de acord că unicele „realizări” ale regimului sunt dosarele politice deschise protestatarilor şi persoanelor incomode, jurnaliştilor şi liderilor politici din opoziţie, hărţuirea presei independente, închiderea televiziunilor, aducerea la putere prin fraudă a unui preşedinte de buzunar, punerea pe butuci a economiei şi justiţiei, alungarea cetăţenilor din propria ţară şi sărăcirea fără precedent a poporului Moldovei”, a mai declarat Andrei Năstase, referindu-se la declaraţia Tinerilor Platformei DA, care a organizat astăzi un flashmob la Guvern.