Chiril Moţpan: În pofida încercărilor disperate ale coordonatorului de a distruge Platforma, tot mai mulţi cetăţeni aderă la PPDA; La Căuşeni s-a constituit o organizaţie teritorială a Partidului

Chiril Moţpan: În pofida încercărilor disperate ale coordonatorului de a distruge Platforma, tot mai mulţi cetăţeni aderă la PPDA; La Căuşeni s-a constituit o organizaţie teritorială a Partidului
Sursa: jurnal.md Foto: facebook.com/Chiril Moţpan 12.01.2017 06:57
În ciuda faptului că guvernanţii încearcă prin mijloace subtile sau prin metode de corupere, prin şantaj sau intimidare, să bage frica în cetăţeni pentru a-i descuraja să susţină Platforma Demnitate şi Adevăr, spiritul Demnităţii şi al Adevărului a prins rădăcini viguroase şi în raionul Căuşeni. Declaraţiile aparţin membrului Platformei DA, Chiril Moţpan.

„Din 10 ianuarie 2017 şi la Căuşeni avem o organizaţie teritorială cu acte în regulă. Deşi e frig şi „geme zăpada sub talpa cizmelor”, reprezentanţi ai mai multor localităţi din raionul Căuşeni s-au convocat ieri pentru a constitui organizaţia teritorială a Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr”, a scris Moţpan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Membrul PPDA a mai adăugat că numai în cadrul şedinţei de constituire au fost depuse 41 de cereri de aderare la Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr. „Avem şi un preşedinte de nota 10: Gheorghe Tărâţă, primarul de Opaci, un bun gospodar şi un mare patriot al neamului. Aflat la al doilea mandat, camaradul nostru Gheorghe Tărâţă este unul dintre cei mai demni primari din raion. Felicitări!”

Chiril Moţpan a ţinut să puncteze că în pofida încercărilor disperate ale sculelor coordonatorului de a distruge Platforma DA, rândurile membrilor partidului cresc de la o zi la alta. Totodată, Moţpan a mai anunţat că sâmbătă, 14 ianuarie, la ora 11:00, în sediul Primăriei din Ştefan Vodă, va avea loc şedinţa de constituire a unei organizaţii teritoriale a raionului.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP