Întreaga scenă a fost surprinsă de către unul dintre localnici, care ne-a expediat imaginile pe adresa redacţiei. Nu a scăpat de huiduieli nici deputatul PD Constantin Ţuţu, care l-a însoţit pe Marian Lupu.

Autorul filmuleţului afirmă că, din cauza evenimentului, care a fost organizat în incinta Liceului „Mihai Eminescu” din oraşul Ungheni, orele ar fi fost întrerupte, iar elevii ar fi fost trimişi acasă.

Responsabilii din cadrul Liceului „Mihai Eminescu” din Ungheni nu au fost de găsit pentru a confirma dacă orele au fost sau nu întrerupte din cauza întâlnirii candidatului PD cu un grup de localnici. Nu a răspuns la telefon nici ofiţerul de presă al formaţiunii politice.

Amintim că Marian Lupu a fost huiduit şi săptămâna trecută, la o întâlnire cu locuitorii satului Step-Soci din raionul Orhei. O femeie i-a adresat mai multe întrebări incomode şi i-a reproşat că ar trebui să-i fie ruşine în ce hal a ajuns Republica Moldova. Momentul a fost filmat cu telefonul mobil, iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.