Potrivit unor surse, mireasa ar fi fiica unor oameni de afaceri. Printre nuntaşi s-au numărat miniştri şi deputaţi din partea Partidului Democrat. 
Cu maşini luxoase şi îmbrăcaţi în ţinute vestimentare extravagante. Aşa au venit la nunta lui Iulian Filip invitaţii, care, în mare parte, erau înalţi demnitari ai statului. Printre nuntaşi s-au numărat mai mulţi membri ai Cabinetului de Miniştri: ministrul Culturii, Monica Babuc, vicepremierul Andrei Galbur, minisrul Justiţiei, Vladimir Cebotari, ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, ministrul Apărării, Anatol Şalaru, şi viceministrul Economiei Valeriu Triboi.

De la petrecere nu a lipsit preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, care a venit singur, fără soţie. În lista invitaţilor s-au regăsit şi fostul preşedinte al Parlamentului, Igor Corman, deputaţii PD Dumitru Diacov şi Raisa Apolschi, naşa prim-vicepreşedintelui PD, Vladimir Plahotniuc. La nunta fiului lui Pavel Filip au venit şi alte persoane din anturajul oligarhului: fostul deputat Constantin Botnari, poreclit purtătorul de borsetă al lui Plahotniuc, dar şi Serghei Iaralov, considerat mâna dreaptă a controversatului om de afaceri. Rând pe rând, invitaţii au trecut pragul localului.

Nu se ştie cine a fost aleasa inimii lui Iulian Filip, întrucât presa nu a avut acces la ceremonie. Anterior însă, în mass-media s-au strecurat câteva detalii. Portalul oficial.md a intrat în posesia unei invitaţii la nuntă, din care se poate lesne observa că numele miresei este Nicoleta. De altfel, pe o reţea de socializare tânăra apare în câteva fotografii alături de Iulian Filip. Potrivit oficial.md, mireasa ar fi fiica unor cunoscuţi oameni de afaceri.

Purtătorul de cuvânt al premierului a refuzat să ofere comentarii în acest sens.

Precizăm că ambii fii ai premierului Pavel Filip, Iulian şi Dumitru, sunt fondatori ai mai multor companii cu activităţi în comerţ şi fabricarea diferitor tipuri de produse. Una dintre acestea este firma BUREX SRL, care îşi are sediul la Criuleni, acolo unde anterior se afla o filială a fabricii Bucuria condusă de Pavel Filip între anii 2001-2008.

O investigaţie realizată de Ziarul de Gardă a scos la iveală că prim-ministrul Pavel Filip şi-ar fi înregistrat casa de lux în care locuieşte pe numele unuia dintre fiii săi. Imobilul care valorează peste 7 milioane de lei, nu se regăseşte însă în declaraţia cu privire la venituri şi proprietăţi a demnitarului.