Directorul API: „CCA i-a oferit un cadou de sărbători lui Dodon”; Un post de televiziune al socialiştilor a primit licenţă de emisie

Directorul API: „CCA i-a oferit un cadou de sărbători lui Dodon”; Un post de televiziune al socialiştilor a primit licenţă de emisie
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 30.12.2016 13:39
Consiliul Coordonator al Audiovizualului a eliberat licenţă de emisie postului de televiziune „Exclusiv TV”, care ar aparţine socialiştilor. Despre aceasta a scris directorul Asociaţiei Presei Independente, Petru Macovei, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Macovei, acesta este un cadou de sărbători pentru Dodon. „Exclusiv Media" SRL retransmite în Moldova postul propagandistic rusesc НТВ şi favorizează PSRM. 

„Exclusiv Media” SRL este deţinută de deputatul socialist Corneliu Furculiţă. Aceeaşi firmă editează ziarul de limbă rusă „Argumentî i Faktî”. 

Centrul de Investigaţii Jurnalistice scotea la iveală într-o anchetă realizată în parteneriat cu Ziarul de Gardă că, acum un an, singurul fondator al firmei era Veaceslav Anghel, originar din Sadova, Călăraşi, localitatea de baştină a liderului PSRM, scrie anticorupţie.md. La „Exclusiv Media” SRL este angajată şi Galina, soţia lui Igor Dodon, dar şi Ludmila, soţia lui Corneliu Furculiţă.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP