VIDEO

VIDEO: Noi informaţii despre persecutarea fostei familii a lui Vitalie Proca prin intermediarii oligarhului Plahotniuc

VIDEO: Noi informaţii despre persecutarea fostei familii a lui Vitalie Proca prin intermediarii oligarhului Plahotniuc
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 15.12.2016 15:39
La comanda lui Constantin Botnari, mâna dreaptă a oligarhului Vladimir Plahotniuc, au fost reţinuţi fosta soţie a lui Vitalie Proca, dar şi fostul cumnat al acestuia, care timp de 2 luni se află după gratii. Este declaraţia fostei soacre a lui Proca, Venera Gasparean, care susţine că familia acesteia este ţinta unor atacuri fără precedent.

Preşedinta diasporei armenilor din Moldova, Venera Gasparean, a mai spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că atunci când l-a întrebat pe aliatul lui Plahotniuc, Constantin Botnari, de ce cei doi copii ai acesteia au fost reţinuţi, Botnari ar fi spus că tot ce se întâmplă este rezultatul dezvăluirilor făcute de Proca şi Usatîi împotriva lui Plahotniuc.

„L-am întrebat de ce copiii sunt reţinuţi, iar Botnari mi-a spus aşa: „De ce Proca şi Usatîi au spus ceva împotriva noastră, împotriva lui Plahotniuc?”. În aceeaşi zi Botnari mi-a dat telefonul lui Radu Cijicenco”, a spus Gasparean, accentuând faptul că ulterior Radu Cijicenco a plecat la închisoare la Proca în România, pentru a-i cere declaraţia că nu-l cunoaşte pe oligarh.

Vedeţi conferinţa completă, susţinută de Venera Gasparean.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP