„Ei sunt de obicei în zona Partidului Liberal, care a profanat idealul unirii cum nu l-a mai profanat nimeni până acum, şi scribii lui Plahotniuc, care înţeleg foarte bine că doar prin asemenea mesaje pot distorsiona şi dezbina societatea. Ei folosesc aceste mesaje pentru a se proteja împotriva furiei populaţiei”, a declarat Andrei Năstase, într-un interviu pentru Epoch Times.

Potrivit liderului protestelor, falşii unionişti şi-au creat singuri pretexte să plece din Piaţă, ca pe urmă să denigreze manifestaţiile.

„Dacă vă amintiţi episodul din 4 octombrie, când m-am întâlnit cu Dodon pe scările Parlamentului şi i-am zis să plece pentru că strada nu-l acceptă. Am dat mâna cu el şi ei au găsit un pretext să plece din Piaţă, ca la o săptămână, falşii unionişti să se cuprindă cu Usatîi. Sunt nişte ipocriţi care nu au nimic cu ideea unirii şi sunt corupţi de Plahotniuc. Ei s-au văzut şi în anturajul lui Victor Ponta când au fost alegerile, şi în cel al lui Plahotniuc, care l-a susţinut pe acesta prin traseism electoral şi corupere electorală la Chişinău. Sper ca DNA să se sesizeze în acest sens şi să vadă până unde duc iţele acestei colaborări”, a punctat Andrei Năstase.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.