Sturza, către membrii Guvernului Filip: Dacă vă ştiţi cu probleme de integritate, e timpul să o ştergeţi rapid din gară!

Sturza, către membrii Guvernului Filip: Dacă vă ştiţi cu probleme de integritate, e timpul să o ştergeţi rapid din gară!
Sursa: jurnal.md Foto: facebook.com 26.01.2016 09:24
Fostul premier Ion Sturza vine cu un sfat către actualul cabinet de miniştri: „Dacă vă ştiţi cu probleme de integritate, e timpul să o ştergeţi rapid din gară”, scrie acesta pe o reţea de socializare.

Declaraţia vine în contextul în care către membrii actualului guvern ar veni o avalanşă de materiale de investigaţie din partea comunităţii de jurnalişti RISE. „Poate nu ştiţi, RISE este o comunitate de jurnalişti din Republica Moldova şi România foarte respectată şi, da, de temut! Mulţi politicieni şi funcţionari transpiră când aud de ei! Eu unul nu am auzit cineva să fi reuşit să conteste investigaţiile RISE. Avalanşa de materiale ce vin spre membrii guvernului ar trebui să vă alarmeze. Nu e o glumă.”

Sturza susţine că unii din membrii Guvernului Filip sunt pasibili de pedeapsă penală. „Aţi semnat şi o declaraţie de integritate, deşi în miez de noapte, şi nu varianta propusă de ONG-uri. Sunteţi pasibili şi de răspundere penală. Astăzi răspunderea penală pentru aceasta pare simbolică. Dar cine ştie ce se poate întâmpla în viitor, sunteţi tineri”, conchide Sturza.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP