Deşi la manifestaţie au fost adunaţi mai mulţi colegi de partid, dar şi cetăţeni care-i scandau numele, cerând înaintarea acestuia la funcţia de prim-ministru, Plahotniuc s-a asigurat cu un număr considerabil de bodyguarzi, informează Unimedia.

Pentru a-l proteja pe Vladimir Plahotniuc de atacatori, paza de corp a ieşit cu accesorii şi mijloace de apărare. Scena a amintit de filmele cu James Bond.

Toţi cetăţenii prezenţi la manifestaţie au putut remarca servieta pentru blindaj din mâna unui agent de pază a lui Plahotniuc. Acelaşi bodyguard poartă şi un pistol de dimensiuni mai mari sub geacă.

De asemenea, un accesoriu destul de eficient, folosit şi de preşedinţii ţărilor Uniunii Europene, este umbrela blindată. Doi agenţi de securitate s-au prezentat cu asemenea accesorii în timp ce afară era soare. Unul dintre preşedinţii străini care a folosit asemenea umbrele este Nicolas Sarkozy.

Umbrelele blindate creează un paravan vizual, dar şi blindat, de asemenea, în cazul unei evacuări a clientului. Potrivit surselor avizate în mânuirea armelor, un asemenea accesoriu costă peste 10.000 de euro.
 

 
Acţiune de protest organizată pentru susţinerea candidatului l...

Discursul lui Vlad Plahotniuc, candidatul la funcţia de prim-ministru Live aici: https://www.privesc.eu/arhiva/65144

Posted by Privesc.Eu on 13 Ianuarie 2016