Pentru a-şi demonstra solidaritatea cu liderul de partid, mai mulţi susţinători PLDM au decis să se adune în mod organizat în faţa Judecătoriei Buiucani.

Ce au scandat? Simplu: vrem dreptate pentru Filat şi o justiţie ne-selectivă!

Însă, cinismul şi marasmul mafiei nu are limite: pentru a manipula opinia publică au organizat aducerea tineretului agresiv cu placate scrise cu zeci de greşeli gramaticale. Calitatea cetăţenilor respectivi se văd din câteva poze:

Pe lângă această informaţie:

Colegii din mai multe organizaţii teritoriale PLDM au identificat „partenerii din alianţă” în persoanele unor membri sau rude PD (Băcioi, Criuleni, Ialoveni, Orhei, Vulcăneşti):

Echipa PD de la Ialoveni: prima domnişoară are 17 ani familia Căpăţână de la Ruseştii Noi, băiatul din spate de la Costeşti, fata cu mâinile împreunate: sora Anei Codreanu de la Ruseştii Noi- consilier PD...
 
Acum ca să înţelegeţi cum prin aburul alcoolului turnat peste drum sportivii PD au încercat să atace forţele de ordine şi protestatarii pro-Filat de câteva ori.

Mai grav era că doi din cei trei coordonatori ai gopnicilor care primeau indicaţii pe telefon, erau locatari ai corturilor lui Usatîi din faţa Ministerului agriculturii cu care dau eu ochii zilnic de minim doi ori!!!

Iar ca cinismul să fie complet: alde Burlacu şi alţi bloggeri încearcă să ponegrească protestul paşnic al liberal-democraţilor demonstrând gopnicii PD ca fiind cu Filat:

în timp ce el a fost observat în tabăra gopnicilor:

Un alt fapt pe care nu-l veţi vedea la General media Group este huiduiala postului Publika de către protestatarii paşnici: singura presă care a fost alungată de la eveniment şi a arătat doar gopnici la tv: 
 
P.S. după toate circumstanţele plohiş îşi pregăteşte alianţa şi Guvernul PD PCRM PSRM cu Usatîi la un loc, asta desigur după ce va şantaja PLDM cu alte mii de dosare fabricate, includerea lui Leancă în Guvern şi cumpărarea de deputaţi! Apropo: Burebista ce zice?
 
Articol semnat de Alexandru Tonu