Viorel Ţopa: „Istoria are un mesaj dur către noi toţi - sociopaţii trebuie opriţi la bun început”

Viorel Ţopa: „Istoria are un mesaj dur către noi toţi - sociopaţii trebuie opriţi la bun început”
Sursa: jurnal.md Foto: democracy.md 18.04.2017 12:31
Când ≈51% votează pentru „mărirea împuternicirilor dictatorului” şi „alegerea lui pe viaţă”, iar „Comisia Electorală Centrală” imediat confirmă rezultatele, înseamnă că ţara e capturată deja. Declaraţia îi aparţine omului de afaceri Viorel Ţopa, care se referă, în context, şi la situaţia din RM, moldovenii ştiind „pe propria piele” ce înseamnă un stat capturat.

„Moldovenii ştiu asta pe propria piele ➝ cum se ajunge la capturare, cum se subjugă organele de forţă şi de drept, cum după asta se fraudează votarea, cum se distruge opoziţia învinuită în „destabilizări”, cum se caută duşmani externi şi interni, cum se lansează genocidul, se arestează studenţii şi profesorii, se elimină intelectualitatea, se distruge ţara pe câteva generaţii înainte. Centrele şi oraşele mari şi mai informate, şi de aceea mai conştiente (Istanbul, Ankara, Izmir) au votat contra prăbuşirii democraţiei, crezând că votul lor încă mai contează. Istoria are un mesaj dur către noi toţi: sociopaţii trebuie opriţi la bun început. În caz contrar preţul va fi enorm ― social, demografic, economic, geopolitic, inclusiv genetic. Data precedentă, mai puţin de un secol în urmă, ambiţiile lor sociopate au costat omenirea 100 milioane de morţi şi devastarea completă a continentului european”, scrie Viorel Ţopa, pe pagina sa de facebook.

„Păcat de Turcia, păcat de turci, mulţi din care, beneficiind de dreptul democratic de vot, tot la ce s-au priceput este să instaleze un dictator”, a conchis Viorel Ţopa.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI