image
Sursa foto: AstroMeridian.Ru

Prezicerile astrale pentru astăzi, 9 noiembrie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 9 noiembrie.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Berbec:

Este o zi predominant pozitivă, pe care o poți folosi pentru a ajunge la o înțelegere cu cei dragi, pe subiecte delicate sau pentru a crea ceva care să te încânte.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Taur:

Ai șansa de a descoperi taina optimismului unora dintre apropiați. Dacă vei ști să îi asculți cu atenție, vei vedea că e foarte simplu și natural.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Gemeni:

Una caldă, una rece, poate chiar de la aceeași persoană, cel mai probabil partenerul de cuplu. Este nevoie de bunăvoință și de o dorință sinceră de a păstra armonia.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Rac:

Poate crește calitatea unor eforturi pe care le depui la muncă și nu doar pentru că te simți mai bine ci pentru că vrei să participi la realizările grupului din care faci parte.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Leu:

Ești invitat să faci ce îți place, să îi atragi și pe cei dragi în această sferă a pasiunilor tale. Știi foarte bine că aceasta e cea mai bună cale pentru a-ți hrăni și sufletul.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Fecioară:

Discuțiile din casă se desfășoară pe un alt ton, mai calm și mai încărcat de bunăvoință. Se vede, în sfârșit, dorința de a depune eforturi pentru a păstra buna înțelegere.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Balanță:

Poți primi sfaturi de mare preț de la un apropiat și primul lucru pe care îl vei face, va fi să le dai mai departe. Gestul tău generos nu va trece neobservat.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Scorpion:

Te interesează valoarea personală și mai ales expresia financiară a aprecierii de care te bucuri. Poate că nu va fi exact pe măsura așteptărilor, dar tot vei avea motive de bucurie.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Săgetător:

Ar fi bine să ții cont de faptul că dispui de foarte multă energie și va trebui să o folosești înțelept, ca să și realizezi ceva, nu doar să te consumi.

Horoscop 9 noiembrie 2018 – Capricorn:

Este posibil să dai ascultare mai des și mai mult vocii propriei conștiințe, reperul interior de care ai nevoie ca să poți fi împăcat cu propria viață.

Horoscop 9 noiembrie 2018 – Vărsător:

Se face lumină și în planurile tale de viitor, odată cu schimbările din cercul de prieteni. Ai șansa de a recupera ceva din optimismul pierdut.

Horoscop, vineri, 9 noiembrie 2018 – Pești:

Deocamdată doar ți se cere mai mult, dar vor apărea și recompensele, nu ai de ce să îți faci griji. Munca este deosebit de importantă pentru dezvoltarea ta ca om.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: