image
Sursa foto: Epoch Times

Alexandru Slusari, răspuns la propunerea lui Ion Ceban privind organizarea dezbaterilor electorale

În loc să ceară dezbateri zilnice, candidatul PSRM la alegerile din capitală,Ion Ceban, trebuie să raporteze oamenilor de ce a degradat atât de mult capitală cât a fost în fruntea celei mai mari fracţiuni din Consiliul municipal. Declaraţia a fost făcută de către vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari.

„Ion Ceban vrea să discute zilnic cu Andrei Năstase despre problemele orașului. Nicio problemă. Dar nu este Ceban cel care ne face agenda. Ne vom întâlni la toate dezbateri care vor fi organizate de mass-media. Până acum n-am omis nicio confruntare electorală. Candidatul plahosocialist a greșit interlocutorul. El trebuie să raporteze în primul rând orășenilor de ce capitala a degradat în perioada când dânsul a fost șeful celei mai mare fracțiuni în Consiliul municipal. Care după câteva acțiuni de PR, permanent vota pentru buget, știind câți bani se pierd din cauza administrării proaste a patrimoniului municipal. Care niciodată n-a propus inventarierea cuprinzătoare a tuturor terenurilor și clădirilor aflate în proprietatea publică a capitalei și un program punctual de gestionare a bunurilor municipale”, scrie Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

„Tot el repetă fiecare zi mantra despre discutarea problemelor orașului fără geopolitică. Platforma DA, fiind un partid proeuropean, în permanența a pledat pentru consolidarea societății și soluționarea prioritară a problemelor comune pentru oameni, care nu au tangența cu geopolitica. Vorbim aici de sărăcie, corupție, hoția mare la nivelul de stat, exodul masiv al cetățenilor noștri”, a adăugat Alexandru Slusari.

În context, vicepreședintele Platformei DA spune că „anume PSRM este un partid cu ideologia exclusiv geopolitică, care a venit în Parlament cu un mesaj categoric antieuropean, care a aprofundat substanțial dezbinarea societății. Anume omul lui Plahotniuc, Igor Dodon, după obținerea halatului de preşedinte și dreptul la braconaj, în loc să se ocupe cu problemele social-economice ale tuturor cetățenilor, s-a concentrat pe steaguri și declarațiile sterile antieuropene și românofobe”.

„Iar acum, după cinci ani de activitatea „fructuoasă” a partidului socialiștilor privind dezbinarea societății pe criteriul geopolitic, tovarășul Ceban se plânge că acest bumerang se întoarce și îl pălește în ceafă”, a punctat Alexandru Slusari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: