image
Sursa foto: Getty Images

Transferul lui Mahrez e ca și făcut: Va face vizita medicală

Riyad Mahrez s-a înțeles cu Manchester City, conform presei britanice. După mai multe negocieri și chiar un scandal în care a spus că nu mai vrea să joace pentru "vulpi" dacă nu e lăsat să plece, mijlocașul de 27 de ani a bătut palma cu trupa lui Guardiola, proaspăta campioană a Angliei.

Pentru numele lui s-au luptat Arsenal, Monaco sau Barcelona, însă algerianul de origine franceză a preferat City, care va trebui să achite 67,8 milioane de euro. În ianuarie, pe fir a intrat și Liverpool, iar la acel moment City a oferit 73,5 milioane de euro, dar Leicester a blocat transferul. Atunci Impresarii săi au ținut să precizeze că toată această poveste l-au făcut pe jucător să intre în depresie, iar apoi într-un fel de grevă. După ce transferul la City a picat, Mahrez a lipsit de la antrenamentele lui Leicester şi a fost amendat cu 240.000 de lire sterline, adică salariul pe două săptămâni. Algerianul este așteptat să facă vizita medicală în aceste zile.

În sezonul 2015-2016, Mahrez a obținut cea mai mare performanță a carierei, câștigând titlul cu Leicester.

În sezonul trecut, mijlocașul a jucat în 41 de meciuri oficiale și a marcat 13 goluri pentru Leicester.

Mahrez, care a fost adus de la Le Havre în 2014, pentru doar 500.000 de euro, mai are contract cu Leicester City până în 2020.

Riyad Mahrez are 39 de selecții și 8 goluri pentru naționala Algeriei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: