image
Sursa foto: Jurnal.md

Munteanu și Codreanu, îndemnați să se retragă din cursă: „Acele mici procente pe care le iau ambii ar putea fi decisive”

Valeriu Munteanu și Constantin Codreanu ar trebui să se retragă din cursa electorală pentru Primăria Capitalei. În caz contrar, aceștia vor fi responsabili de accederea în turul doi a Silviei Radu, candidatul ascuns al oligarhului Vladimir Plahotniuc.

Este opinia expertului politic Victor Ciobanu, care i-a îndemnat pe cei doi candidați să fie onești cu electoratul lor, dar și raționali.

„Acele mici procente pe care le iau ambii ar putea fi decisive”, a declarat Victor Ciobanu la Cabinetul din Umbră.

„Valeriu Munteanu și Constantin Codreanu se bat pe același segment. Ambii declară că nu sunt în buzunarul lui Plahotniuc, sunt proeuropeni, unioniști și luptă pentru o cauză nobilă. Într-un moment în care vor realiza că nu pot accede în turul doi, ar fi onorabil să se retragă din cursă”, a declarat Victor Ciobanu.

„În caz contrar, aceste mici diferențe de câteva procente pe care le ia și unul și altul ar putea juca în defavoarea lui Andrei Năstase și în favoarea Silviei Radu. Deja sunt informații că foarte mulți cetățeni au căpătat viză de reședință. Deja cunoaștem cum lucrează guvernarea. Aceste procente pot fi decisive. Mă adresez către acești candidați să fie și onești cu electoratul lor, dar și raționali”, a adăugat expertul politic.

Noutăţile partenerilor

comentarii: