image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo şi celebrarea sa faimoasă Siii: A povestit de unde i-a venit inspiraţia

Toată lumea cunoaşte celebrarea starului portughez Cristiano Ronaldo, care se îndreaptă spre fanionul din colţul terenului, sare, se roteşte şi aterizează pregătit să înfrunte pe orice i se împotriveşte, apoi se aude "Siii". Bucuria de după marcarea unui gol a devenit virală la nivel mondial.

Dar câtă lume ştie care a fost inspiraţia fotbalistului lui Juventus Torino, atunci când a dat naştere acestui obicei. Acesta a acordat un interviu pentru canalul de Youtube al celor de la Soccer.com, prin care a povestit cum s-a ajuns la acest ritual. "S-a întâmplat când eram la Real Madrid şi jucam contra celor lui Chelsea, într-un meci amical disputat în Statele Unite ale Americii. Am marcat un gol şi a venit. A fost o bucurie foarte naturală, sincer să fiu. După aceea, am realizat că îmi place şi am început să o fac mai des. Am văzut că fanilor le-a plăcut, iar acest lucru mă îndeamnă să continui să o fac", a spus Ronaldo.

Tot mai mulţi jucători i-au "împrumutat" celebrarea. Ultimul dintre ei, brazilianul Cesinha, jucător al coreenilor de la FC Daegu, s-a bucurat de golul marcat împotriva lui Juventus Torino în modul lui Cristiano, la doar câţiva metri distanţă de jucătorul portughez. Cu toate acestea, brazilianul a mers spre Ronaldo şi şi-a cerut scuze, simulând nişte plecăciuni în semn de respect pentru jucătorul Cristiano Ronaldo.

Campion European şi câştigător al Ligii Naţiunilor cu Portugalia, cu alte cinci Ligi ale Campionilor cucerite (1x Manchester United, 4x Real Madrid), Cristiano Ronaldo şi-a stabilit ca obiectiv cucerirea Ligii Campionilor şi cu Juventus Torino, cum a declarat chiar el, în Marca, zilele trecute: "Juventus va câştiga Liga Campionilor. Dacă nu acum, atunci în sezoanele viitoare. Asta pentru că, la club, se lucrează exemplar şi aşa este construit, să câştige. Are toate ingredientele să o facă", a spus Ronaldo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: