image
Sursa foto: makeup.md

MakeUP.md: Oferim frumusețe; Idei pentru daruri de revelion!

„Fiecare cadou, chiar și cel mai mic, devine unul special, dacă este oferit cu dragoste”, spunea John Walcott. Atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă-semnifică aromă proaspătă a acelor de pin, zăpadă pufoasă, sute de lumini de ghirlande, pulovere tricotate călduroase și confortabile ... și, desigur, cadouri! A le oferi nu este mai puțin plăcut decât a le primi, fiind o oportunitate excelentă de a împărtăși bucurie și căldură.

Dacă nu ați decis cum să surprindeți plăcut pe cei mai apropiați sufletului, atunci vă sfătuim să accesați https://makeup.md/ - cel mai nou magazin online de produse cosmetice, parfumerie și accesorii din Moldova, ce oferă spre comercializare o varietate enormă de peste 45 mii de produse de la peste 300 de branduri cu renume mondial.

Produse pentru o îngrijire luxoasă de iarnă

În sezonul rece, pielea și părul necesită o monitorizare specială și atentă, acestea fiind expuse la temperaturi scăzute și aer uscat ce influențează negativ asupra stării lor. Crema parfumată pentru mâini va deveni produsul indispensabil a oricărei femei moderne, acesta îngrijind profund și lăsând pielea mătăsoasă și plăcut parfumată.

Balsamul nutritiv de buze bogat în ingrediente naturale va fi, de asemenea, o suplinire plăcută a trusei cosmetice, capabil să protejeze pielea delicată a buzelor chiar și pe vremea cea mai geroasă și cu vânt, menținând-o în stare perfectă, iar uleiul de păr va oferi buclelor netezime, elasticitate și o aromă ademitoare.

Pentru iubitorii de călătorii, se vor potrivi produsele cosmetice originale dedicate celor mai faimoase orașe ale lumii, acestea deosebindu-se nu doar prin designul elegant al ambalajului, dar și prin calitate și eficiență sporită. În timpul iernii, deosebit de plăcut este relaxarea într-o cadă fierbinte, prin urmare, uleiul-spumă cu aromă de lavandă poate fi un cadou minunat, ce vă va permite să vă relaxați și să uitați de toate grijile.

Un scrub original pentru corp și picioare, o mască relaxantă pentru față și multe lumânări aromate- o adevărată îngrijire SPA acasă și un ritual de aromaterapie ce va oferi o mulțime de emoții pozitive.

makeup.mdmakeup.md

Cosmetica decorativă: cele mai trendy cadouri

Ce ar putea fi mai plăcut decât să primești ca cadou produse cosmetice drăguțe și elegante? Fiecare femeie are propriul său arsenal de frumusețe, format din produse beauty care accentuează perfect frumusețea sa naturală și ajută mereu la experimentarea imaginii sale. Pentru o femeie, produse cosmetice niciodată nu sunt prea multe, mai ales dacă vorbim despre o tentă pentru buze sau un ruj frumos împachetat, cu ajutorul cărora puteți obține imagini spectaculoase. Machiajul expresiv al ochilor poate fi obținut cu ajutorul fardurilor cremoase persistente, care sunt ideale atât pentru machiajul de zi cât și de seară, iar genele false rafinate vor face aspectul mai profund și fermecător.

Aceste mici surprize vor deveni un adevărat decor pentru trusa cosmetică a oricărei fashioniste, cu ajutorul cărora veți putea crea atât un make-up ușor, natural cât și unul extravagant, festiv.

makeup.mdmakeup.md

Cadouri pentru El

Nu este secret faptul că succesul unei imagini atractive este- sănătatea și bunăstarea. Deși, în mod tradițional, bărbații se descurcă fără machiaj, regulile de bază ale îngrijirii pielii și părului ar trebui să fie cunoscute și aplicate, fără a neglija curățarea și hidratarea competentă. Un scrub de cafea parfumat nu numai va face pielea perfect netedă și proaspătă, dar, de asemenea, va spori elasticitatea acesteia și va încărca cu energie datorită aromei tonice. Crema hidratantă, care conține un număr mare de ingrediente de origine vegetală, va înmuia și restabili chiar și cea mai uscată piele a mâinilor, prevenind impactul negativ a factorilor externi și sporind proprietățile de protecție ale epidermei.

Fie că ești în căutarea darurilor pentru El sau Ea, în cazul în care este iubitor a parfumurilor, alege un frumos set cadou, cu o diversitate de produse. Seturile cadou sau edițiile limitate de sărbători conțin, în afară de parfum, produse cosmetice parfumate, ca, de exemplu, loțiuni de corp, geluri de duș sau deodorante, cu aceeași aromă, la un preț mai avantajos. Oferă-ți, atât ție, cât și celor dragi, o experiență senzorială unică!

makeup.mdmakeup.md

Alege, surprinde, dăruiește și primește magie, arătându-ți gândurile pozitive și grija pentru cei dragi împreună cu MakeUp.md!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: