image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona a patentat metoda Anti-Dembele: Cum se asigură catalanii că francezul nu mai întârzie la antrenamente

Clubul FC Barcelona insistă să îi salveze cariera lui Ousmane Dembele pe Camp Nou, jucător pe care a plătit 150 de milioane de euro, şi a pus la cale un plan pentru ca tânărul francez să nu mai piardă antrenamentele.

Despre Dembele s-a scris încă de la începutul sezonului că nu va prinde finalul acestei stagiuni în tricoul Barcelonei. Şefii catalani au fost însă impresionaţi de ultimele evoluţii ale tânărului campion mondial şi au pus la cale un plan pentru a-l readuce pe calea cea dreaptă. De la antrenor, până la director sportiv sau cel care tunde gazonul, toţi din club sunt convinşi că Dembele este un talent care nu trebuie irosit. Problema o reprezintă viaţa sa extrasportivă, iar în acest sens se îndreaptă acţiunile şefilor.

Dembele are o problemă evidentă cu faptul că îşi pierde nopţile şi nu se trezeşte la timp să ajungă la antrenamente. Unul dintre colegii săi chiar a povestit că a fost sunat de francez pentru că nu ştia la ce oră este programată şedinţa de pregătire. Acesta nu îşi pierde însă nopţile prin cluburi. În timp ce Neymar este pasionat de poker, Dembele adoră jocurile video şi urmăreşte non-stop seriale tv, scrie presa din Spania. Rămâne conectat în faţa televizorului până în zorii zilei, iar dimineaţa îi este greu să se trezească. Nu mai târziu de duminică, el a întârziat două ore la antrenamente.

În acest sens, şefii Barcelonei i-au interzis lui Dembele să îşi închidă telefonul, sau să îl ţină pe silent, în timpul nopţii. Iar un angajat al clubului îl va suna în ficare dimineaţă, pentru a se asigura că va ajunge la antrenament. De asemenea, asupra francezului pluteşte acum o amendă de 200.000 de euro pentru următorul act de indisciplină.

Ousmane Dembele a jucat 20 de meciuri pentru FC Barcelona în acest sezon, a marcat nouă goluri şi a dat cinci assisturi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: