Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Juventus pregătește transferul iernii: Un super-jucător + o sumă mare de bani pentru Pogba

Juventus vrea cu orice preț să-l readucă pe Paul Pogba la Torino. Pentru acest lucru, italienii sunt gata să le facă celor de la Manchester United o ofertă de nerefuzat.

Juventus vrea să-l transfere pe Paul Pogba chiar în această iarnă, însă clubul de pe Old Trafford nu pare dispus să-l cedeze prea ușor pe francez. În aceste condiții, campioana Italiei intenționează să ofere pe lângă o sumă consistentă, un jucător de bază la schimb, notează Express.

Mai exact, presa britanică informează că Alex Sandro, Mario Mandzukic și Mehdi Benatia sunt jucătorii pe care italienii vor să-i propună la schimb cu Pogba. Alex Sandro este cel mai bine cotat dintre cei menționați și totodată, unul dintre cei mai buni fundași stânga din lume, despre care s-a speculat în ultima perioadă că ar putea părăsi clubul italian. Mario Mandzukic i-ar putea face concurență puternică lui Lukaku în atac, iar Mehdi Benatia ar putea umple golul din defensivă, pe care Jose Mourinho încearcă din răsputeri să-l acopere încă din vară.

În ceea ce-l privește pe Pogba, legat de relațiile tensionate cu antrenorul Jose Mourinho, care i-a retras banderola, mijlocaşul francez a negat în urmă cu câteva zile existenţa oricărei animozităţi între el şi portughez.

"Nu m-a afectat acest lucru. Joc în continuare şi sunt cu adevărat mulţumit că joc. Antrenorul este cel care decide cine va fi căpitan. Dacă retrage banderola, acest lucru nu schimbă nimic pentru mine. Vreau doar să joc, să am performanţe, să dau tot ce am mai bun echipei, fanilor şi clubului, asta-i tot", a mai declarat Paul Pogba.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: