image
Sursa foto: Getty Images

Hazard, cel mai bun din lume: Obiectivul belgianului pentru noul sezon

Eden Hazard are un start de sezon excelent, cu 6 goluri și 2 assist-uri în 7 partide. După prestația senzațională din FA Cup, unde a întâlnit-o pe Liverpool, belgianul a oferit un interviu pentru The Guardian.

Deși este golgheterul londonezilor, Hazard a declarat că poziția de lider în topul marcatorilor nu reprezintă o prioritate pe el.

"Nu este important câte goluri înscriu. Mă cunoașteți, nu-mi pasă de asta. Eu doar vreau să mă bucur de fotbal și să câștig trofee. În acest moment înscriu goluri, motivul pentru care toată lumea vorbește despre mine că aș fi în top 3 jucători", a declarat Hazard.

Chelsea are tot ceea ce-i trebuie pentru a câștiga campionatul în acest sezon, dar belgianul recunoaște calitatea contracandidatelor pentru râvnitul trofeu.

"Am câștigat FA Cup anul trecut. Știm că va fi greu să câștigăm Premier League în acest sezon. City și Liverpool au foarte mulți jucători de calitate", a declarat atacantul.

Dorit insistent în vară de Real Madrid, pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo, belgianul a dezvăluit faptul că încă nu și-a prelungit înțelegerea cu londonezii: "Încă nu am semnat un nou contract. Nu încă, nu încă...", a dezvăluit Hazard.

Ross Barkley, coechipierul lui Hazard îl consideră pe colegul său drept cel mai bun din lume, cu o calitate în plus față de Ronaldo și Messi, altruismul.

"În comparație cu ei, cei doi sunt mult mai egoiști decât Eden", a declarat Barkley. "El nu este un jucător egoist. Este foarte fericit atunci cât oferă două assist-uri și echipa câștigă. Ceea ce a făcut în fața celor de la Liverpool, sincer vă spun, face în fiecare zi la antrenament. În acest moment, este probabil cel mai bun din lume", e de părere Barkley.

Hazard a marcat unul dintre golurile sezonului şi a adus victoria lui Chelsea pe Anfield, 2-1 cu Liverpool, în Cupa Ligii. Reuşita belgianului, care a driblat spectaculos jumătate din echipa "cormoranilor", apoi a înscris cu un şut superb la colţul lung, a devenit rapid virală pe internet, iar laudele la adresa fotbalistului de 27 de ani au curs din toate direcţiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: