image
Sursa foto: Jurnal.md

Crima de la Negureni: Cel de-al doilea bărbat vinovat de omorul a doi concubini, trimis după gratii

Cel de-al doilea bărbat implicat în crima de la Telenești la data de 11 martie curent, când împreună cu vecinul victimelor au lovit cu un obiect de lemn doi concubini până aceștia au decedat, a fost trimis după gratii.

Crima a avut în locuința a doi concubini din satul Dobrușa, comuna Negureni, raionul Telenești. Aceștia au fost omorâți de către vecinul lor și amicul acestuia, ambii în stare de ebrietate.

La data 11 decembrie, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost recunoscut vinovat de Judecătoria Orhei și a fost condamnat 20 de ani închisoare, în penitenciar de tip închis. De asemenea, la solicitarea procurorilor, inculpatul a fost obligat să achite în contul statului cheltuieli judiciare în sumă de 32.759 lei

Totul a avut loc din cauza unui conflict care s-a iscat între vizitatorii nepoftiți și victime, atunci când primii au forțat ușa ca să pătrundă în casa lor, unde se refugiase concubina unuia dintre ei.

Situația a escaladat, iar cei doi i-au lovit repetat pe vecin și concubina acestuia cu o bucată de lemn, până au căzut la pământ. Între timp, concubina făptașului, pe care acesta o căuta, a părăsit casa victimelor la care se refugiase.

Bărbatul a mai fost condamnat pentru furt, în anul 2007. Acesta nu era angajat în câmpul muncii, avea o relație de concubinaj și avea la întreținere doi copii. Până la pronunțarea acestei sentințe, la solicitarea procurorilor, acesta a fost plasat în arest preventiv. Sentința este cu drept de atac.

Amintim, în toamna acestui an, procurorii anunțau condamnarea primului inculpat, la o pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de 30 ani de, în penitenciar de tip închis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: