image
Sursa foto: jurnal.md

Atenție, șoferi! Trafic suspendat pe o porțiune de drum de pe strada Tighina din capitală; Cum va circula transportul public

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 15 septembrie 2023, ora 08:00 și până pe 18 septembrie 2023, ora 04:30, va fi suspendat traficul pe str. Tighina la intersecția cu str. București, iar itinerarul troleibuzelor nr. 28 și 34, care traversează zona menționată va fi modificat.

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație pe str. Tighina, în perimetrul străzilor București și M. Kogălniceanu.

Traseul rutei de troleibuz nr. 28 se modifică după cum urmează: spre direcția cartierul Poșta Veche - pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit; iar spre direcția Botanica – pe str. Mit. G. Bănulescu-Bodoni, str. A. Mateevici, str. A. Pușkin, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz nr. 34 se modifică după cum urmează: de pe Ștefan cel Mare și Sfânt, pe str. Ciuflea, cu virare la intersecţia cu str. Bucureşti și în continuare pe traseul stabilit.

E de menţionat că, având în vedere desfășurarea lucrărilor de reconstrucție a străzii Tighina, în perimetrul străzilor București și M. Kogălniceanu, în perioada 15 - 30 septembrie 2023, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Traseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: tur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Pann Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de microbuz nr. 191 se modifică după cum urmează: tur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Pann Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.

Noutăţile partenerilor

comentarii: