image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo, declarații superbe pentru Salah înainte de finala Ligii

Brazilianul Ronaldo, fost Balon de Aur (1996, 1997, 2002) și de două ori campion mondial cu naționala Braziliei (1994, 2002) și-a manifestat aprecierea pentru noua senzație a fotbalului mondial, Mohamed Salah. Acesta a declarat înainte de finala UEFA Champions League, într-o publicație din țara natală, că îl iubește pe Salah și l-a comparat pe egiptean cu Lionel Messi.

"Salah?! Îl iubesc! Este un jucător incredibil, cu o calitate fantastică. Arată ca Messi. Am citit recent o declarație a sa, în care spunea că eu am fost unul dintre idolii săi. M-am simțit extraordinar", a dezvăluit Ronaldo.

Chiar dacă s-a declarat drept un mare fan al noului star de la Liverpool, Ronaldo a menționat faptul că va susține în finală Real Madrid - echipă la care a evoluat timp de 5 sezoane, în perioada 2002-2007.

"Dacă Realul va câștiga din nou trofeul, va fi ceva unic în istorie. Sunt foarte optimist în această privință", a declarat brazilianul.

În plus, Ronaldo a oferit și un pronostic pentru finală.

"Cred ca se va termina 3-2", a mai spus Ronaldo.

Real Madrid, gata să plătească 200 de milioane pentru Salah

"Faraonul" Salah a făcut un sezon de excepţie atât în Premier League cât şi în Champions League, fiind deseori comparat cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Şi cum Perez nu-i mai poate face pe suporteri să aştepte după următorul "galactic" după James, jurnaliştii de la As dezvăluie că Real e gata să achite preţul solicitat de Liverpool pentru transfer, 200 de milioane de euro.

Real Madrid şi Liverpool se vor întâlni, la 26 mai la Kiev, în finala celei mai importante competiţii europene intercluburi. Real are 12 trofee în palmares, două consecutive şi trei din ultimele patru. Liverpool a câştigat de cinci ori Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor, ultima dată în 2005.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: