image
Sursa foto: captură

Cuibul de droguri din centrul capitalei: Două minore au manifestat un comportament agresiv

După ce ieri v-am relatat despre tinerii, care prin comportamentul lor îi bagă în sperieți pe locatarii unui bloc de pe bulevardul Ștefan cel Mare, astăzi am mers repetat acolo. De data aceasta, și-au făcut apariția două minore, care au început să arunce cu pietre în echipa noastră de filmare și să înjure. Când le-am spus că sunăm la poliție, copilele au zâmbit ironic. Acestea spun că ofițerii le permit să facă ce vor. Ulterior, am fost încercuiți de cele două minore și de doi băieți.

Într-un final, fetele s-au calmat și au discutat cu noi. Ele ne-au comunicat că polițiștii sunt cei care le permit să locuiască în construcția respectivă. Cea mai înaltă se numește Olga și spune că are 15 ani, iar cealaltă e Valeria și are 14 ani.

Olga ne-a spus că este din raionul Strășeni și că are o familie acolo, însă nu merge acasă, întrucât vrea să fie liberă și să facă ce vrea. În timp ce discutam cu cele două copile, s-a apropiat un polițist care le-a abordat. Am încercat să înțelegem cine este insul respectiv.

El ni s-a prezentat drept ofițer de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Centru, Sergiu Onilă. Iar pe copii îi cunoaște, întrucât unii dintre ei au figurat în cauze penale. I-am povestit polițistului scena cu pietrele aruncate în noi, în speranța că va reacționa, dar el a dat din umeri.

Peste vreo 20 de minute și-au făcut apariția două echipaje de poliție, care au intrat în construcția nefinisată și îi căutau pe tineri.

Au reușit să scoată un băiat de acolo, iar după jumate de oră au plecat.

Fetele care au aruncat cu pietre, acolo și au rămas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: