image
Sursa foto: Privesc.eu

Igor Munteanu: Funcția de premier nu îi aparține PD ca să o ofere cuiva

Deputatul ales din partea blocului ACUM Igor Munteanu afirmă că funcția de premier nu îi aparține PDM ca să o ofere cuiva și că în spațiul public este creată intenționat impresia falsă că blocul se izolează de procesul politic din țară. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „În profunzime” de la Pro TV, transmite IPN.

Igor Munteanu a calificat îndemnurile la discuții lansate de Partidul Democrat și posibilitatea de oferi blocului ACUM funcția de premier drept „mere otrăvite” și spune că această funcție nu aparține PD ca să o poată „oferi”. „Nu aparține lui această funcție, nimic nu-i aparține Partidului Democrat ca să ofere ceva” a spus parlamentarul.

Totodată, deputatul ales spune că în spațiul public s-a creat intenționat stereotipul că blocul ACUM refuză tot, este iresponsabil, s-a izolat de procesul politic, ceea ce este un fals. „Noi suntem principiali, avem niște principii și direcții de acțiune în Parlamentul Republicii Moldova și nu ne vom abate de la ele. Nu ne interesează pozițiile și funcțiile”, spune Igor Munteanu.

Potrivit lui, scenariile care au fost anunțate nu fac nimic altceva decât să crească gradul de neîncredere față de aceste oferte care pot fi numite „mere otravite”. Este foarte greu de spus cu ce se vor termina aceste scenarii”.

Totodată, Igor Munteanu consideră că scenariul vehiculat al alegerilor anticipate, împreună cu alegerile locale ar fi „o soluție proastă pentru toți. Aceasta pentru că electoratul este obosit de campania precedentă și pentru că ar crea multă confuzie”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: