image
Sursa foto: EPA

Șeful Amazon vrea să angajeze oamenii concediați din restaurante și baruri, din cauza pandemiei de coronavirus

Amazon angajează lucrătorii concediați din baruri și restaurante. Gigantul are nevoie de 100.000 de oameni pentru mărirea capacităților de livrare în contextul crizei globale a coronavirusului. Fondatorul companiei, Jeff Bezos, a anunțat că oferă un loc de muncă persoanelor disponibilizate din restaurante, baruri și micile afaceri închise din cauza pandemiei.

Amazon a primit tot mai multe comenzi de la debutul crizei coronavirusului care îi obligă pe oameni să stea în case pentru a nu se infecta între ei. Americanii, dar și oameni din toată lumea, au luat cu asalt magazinele și au făcut comenzi online pentru a-și face stocuri de alimente, hârtie igienică și produse pentru utilizare imediată.

Jeff Bezos a declarat sâmbătă că are nevoie de încă 100.000 de oameni pentru onorarea comenzilor și s-a adresat angajaților concediați din restaurante și baruri, spunând că îi așteaptă la Amazon, relatează Business Insider.

„În acest timp, alte afaceri precum baruri sau restaurante sunt forțate să se închidă. Sperăm ca oamenii concediați să vină să lucreze la noi până ce vor putea să se întoarcă la joburile de dinainte de criză” a transmis Jeff Bezzos, printr-o postare pe rețelele sociale. Miliardarul a adăugat că a implementat la Amazon o serie de măsuri de siguranță sanitară.

„Toate măsurile, de la creșterea frecvenței și intensității operațiunilor de curățenie până la ajustarea regulamentelor în centrele noastre pentru a păstra distanța socială recomandată” a scris Jeff Bezos, informează Libertatea.ro.

Noutăţile partenerilor

comentarii: