image
Sursa foto: privesc.eu

PROTEST la Primărie, azi la 17:30; Andrei Năstase: Ieșiți să ne apărăm demnitatea; S-a produs o crimă împotriva cetățenilor

Primarul ales al capitalei Andrei Năstase îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să iasă astăzi, la ora 17:30, la protest față de decizia de anulare a alegerilor. „Ieșiți să ne apărăm demnitatea. Nu se poate ca voința populară să fie strivită de niște anonimi, de scula lui Plahotniuc”, a fost îndemnul lui Andrei Năstase.

„Ceea ce a făcut ieri judecătoarea Rodica Berdilo este o crimă împotriva poporului Republicii Moldova. Ieri s-a produs o uzurpare a puterii în stat, printr-o hotărâre de judecată arbitrară luată de către o judecătoare vulnerabilă”, a menționat Andrei Năstase într-o intervenție live pe Facebook.

„Ieșiți să ne apărăm demnitatea, fința noastră națională care ne este călcată în picioare. Nu se poate ca voința populară să fie strivită de niște anonimi, de scula lui Plahotniuc, de niște decizii agramate. În joc este democrația, în joc este viitorul țării”, a adăugat primarul ales al capitalei.

Precizăm că apărarea lui Andrei Năstase a anunțat că contestă la Curtea de Apel Chișinău hotărârea Judecătoriei Chișinău de invalidare a rezultatelor alegerilor locale noi din municipiu. Instanța de apel urmează să se expună în termen de trei zile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: