image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United, 0 puncte după două etape din UCL. Erik ten Hag nu își face griji

Erik ten Hag a apreciat că Manchester United încă se poate califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor, deşi nu are niciun punct după două etape.

''Totul rămâne deschis. Mai sunt patru meciuri de jucat şi avem o dublă cu FC Copenhaga. Fiecare meci e dificil, dar ştim ce avem de făcut. Ştim care sunt pretenţiile în grupă şi sper să ne menţinem în cursa pentru calificare'', a comentat ten Hag pentru TNT Sports după ce United a pierdut al doilea meci din grupă, chiar pe Old Trafford, cu Galatasaray (2-3), a şasea înfrângere a ''Diavolilor roşii'' în acest sezon în toate competiţiile.

Ten Hag s-a referit şi la meciul cu Galatasaray: ''Am controlat meciul, dar apoi am făcut erori fundamentale, pe care nu le facem de obicei. Nu ne putem permite astfel de greşeli la un asemenea nivel. Suntem toţi împreună, nu e doar o persoană care a greşit, echipa este cea care face greşeli şi care pierde. Am controlat meciul şi nu ne aşteptam la acest rezultat''.

Manchester United a pierdut acasă cu Galatasaray, scor 2-3, după ce a condus cu 1-0 şi 2-1. Ambele goluri ale ''Diavolilor roşii'' au fost înscrise de danezul Rasmus Hojlund (17, 67).

Wilfried Zaha (23) şi Kerem Akturkoglu (71) au egalat pentru campioana Turciei de fiecare dată, iar Mauro Icardi a marcat golul victoriei (81), după ce anterior (78) ratase un penalty.

Manchester United a jucat ultima parte a meciului în zece oameni, după eliminarea lui Casemiro, care a primit al doilea cartonaş galben după ca a comis penalty-ul, în urma unei greşeli a portarului camerunez Andre Onana.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: