image
Sursa foto: Profimedia

Georgina Rodriguez a avut curajul să spună ceea ce Cristiano Ronaldo a preferat să nu zică niciodată

Georgina Rodriguez (29 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), a făcut o dezvăluire despre cvintuplul câștigător al Balonului de Aur, care a scris istorie în fotbal.

Modelul argentinian a dezvăluit că Atletico Madrid nu a fost niciodată o opțiune pentru CR7.

Diego Simeone a fost unul dintre antrenorii care au insistat pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez și-a încheiat conturile cu Manchester United.

La un moment dat, presa din Spania chiar a scris că fotbalistul este aproape de un transfer pe Wanda Metropolitano, însă, în cele din urmă, acesta a preferat să meargă în Arabia Saudită, la Al-Nassr.

Deși Cristiano Ronaldo a preferat să nu dea detalii despre negocierile purtate cu echipele care l-au ofertat, Georgina Rodriguez a dezvăluit că partenerul ei nu a luat nicio secundă în considerare propunerea venită de la Atletico Madrid.

"Opțiunea Atletico Madrid nu a fost niciodată în mintea lui Cristiano!", a spus Georgina Rodriguez, la emisiunea El Hormiguero.

După ce au apărut informații conform cărora Cristiano Ronaldo este aproape de un transfer la Atletico Madrid, fanii formației rojiblanco au afișat un banner prin care i-au transmis starului că nu este binevenit pe Wanda Metropolitano, din cauza trecutului său la rivala Real Madrid.

Atunci, CR7 a răspuns pe Instagram cu o poză cu acel banner și câteva emoji-uri zâmbitoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: