image
Sursa foto: captură

Amendă astronomică pentru Khabib Nurmagomedov: Anunțul făcut de Floyd Mayweather

Floyd Mayweather anunță că rusul Khabib Nurmagomedov va primi o amendă usturătoare, după gesturile necontrolate pe care le-a avut la finalul luptei cu Conor McGregor. După spusele americanului, Khabib va plăti o sumă formată din 7 cifre, adică cel puțin un milion de dolari.

"McGregor este un adversar foarte dificil, dar adversarul lui McGregor a sărit din ring și s-a luat la bătaie cu oameni din public... neprofesionist. Va urma o amendă uriașă, de asta sunt destul de sigur.

La meciul meu cu Zab Judah a fost un meleu nebun în ring și a urmat o amendă uriașă. Dacă nu greșesc, a fost o amendă din 7 cifre. Iar la meciul meu s-au confruntat câțiva oameni din cele două echipe, la meciul lui McGregor s-a ieșit din ring în public și acolo a fost bătaia. Amenda va fi una nebună", a comentat Floyd Mayweather, conform Daily Mail.

Sâmbătă dimineață, Khabib Nurmagomedov (30 de ani) l-a învins pe Conor McGregor (30 de ani) în repriza a patra, apoi a sărit din cuşcă şi s-a luat la bătaie cu staff-ul irlandezului. Câteva secunde mai târziu, o persoană identificată ulterior a intrat în ring şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, care încerca să-şi revină după efortul depus.

Dana White a evitat să îl premieze pe luptătorul rus într-un cor de fluierături și chiar i-a transmis: "Dacă îți ofer centura acum, oamenii își vor pierde mințile și vor începe să arunce cu lucruri. Va fi și altcineva rănit". Apoi, l-a direcționat către vestiar. De altfel, la ieșirea lui Khabib Nurmagomedov din ring, tocmai acest lucru s-a întâmplat. Unele persoane din public au aruncat cu diverse lucruri în direcția lui.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: