image
Sursa foto: Profimedia

Primul turneu important care salută revenirea Simonei Halep. ”O așteptăm!”

Simona Halep (32 de ani) are din nou ”liber” la tenis. Oficialii celor de la Indian Wells au salutat decizia și au spus că abia o așteaptă pe româncă la startul competiției.

Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv, de la Lausanne, a dat marți un verdict favorabil sportivei din Constanța, prin decizia de a reduce drastic perioada de suspendare de la patru ani, la nouă luni.

În aceste condiții, campioana de la Roland Garros 2-18 și Wimbledon 2019, fost lider mondial, se va întoarce pe circuitul WTA, dar mai are puțin de așteptat. Cel mai probabil, ”Simo” va juca primul meci oficial în meciul Ucraina-România din barajul de calificare pentru Billie Jean King Cup, din deplasare, programat în perioada 12-13 aprilie 2024.

Primul turneu la care ar fi putut participa Simona ar fi fost WTA Indian Wells, numai că turneul din America va începe chiar miercuri, 6 martie 2024 și se va termina pe 17 martie, deci era imposibil pentru Halep de a lua startul acolo. Totuși, oficialii turneului, extrem de important, au transmis un mesaj prin care au anunțat că o așteaptă pe româncă la ediția viitoare.

”Bine ai revenit, Simona! Abia așteptăm să te vedem la anul” a fost mesajul postat pe contul de X al turneului american.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: