image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid, acord pentru primul transfer galactic: Starul costa anul trecut 250 de milioane €; Cât poate plăti Perez

Real Madrid a ajuns la un acord cu Christian Eriksen pentru primul transfer ”galactic” din această vară. Înțelegerea verbală dintre cele două părți a fost anunțată de ziarul de casă al trupei de pe ”Bernabeu”, As.

Rămâne acum de văzut pentru ce preț se va despărți Tottenham de mijlocașul de 27 de ani cotat de transfermarkt.de la 85 de milioane de euro. Florentino Perez i-a întrebat prima oară pe londonezi de prețul lui Eriksen la finalul lui 2018, iar răspunsul a fost clar: 250 de milioane de euro.

Totuși, ținând cont că Eriksen are contract cu semifinalista Ligii Campionilor până în 2020, cu siguranță că oficialii lui Tottenham vor lăsa la preț. Real Madrid speră să îl aducă pe nordic sub comanda lui Zinedine Zidane pentru maximum 150 de milioane de euro.

Eriksen e și el tentat să plece de la Tottenham. El are un salariu anual de 4 milioane de euro și se află în grupul jucătorilor deranjați de faptul că Harry Kane primește 11 milioane de euro pe an. Astfel, e probabil ca Real Madrid să îi ofere cel puțin 12 milioane de euro, atât cât este oferta primită și de la Manchester United.

Tottenham ar prefera să-l vândă pe danez în cazul în care acesta nu-şi va prelungi contractul, pentru a nu-l pierde gratis pe scandinav în 2020.

Eriksen și-a trecut în cont 9 goluri și 17 pase decisive în cele 47 de meciuri adunate în tricoul lui Tottenham, în toate competițiile acestui sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: