image
Sursa foto: Jurnal.md

O nouă licitație pentru spațiile comerciale de la Aeroportul Chișinău

Aeroportul Internațional Chișinău anunță miercuri, 17 aprilie, că procesul de licitație cu strigare pentru locațiunea activelor neutilizate destinate activității Travel Retail & Food and Beverages a fost sistat. Licitația va fi relansată.

Potrivit unui comunicat al AIC, pe 15 aprilie s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație, la care a depus dosarul o singură companie: Lagardere Travel Retail. Pe 16 aprilie, comisia de licitație s-a întrunit în ședință și a examinat dosarului depus de către Lagardere Travel Retail.

„În urma examinării materialelor prezentate de către compania participantă, raportate la condițiile de calificare, membrii comisiei de licitație au constatat că compania Lagardere Travel Retail nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală. Astfel, procesul de licitație cu strigare pentru locațiunea (arenda) activelor neutilizate destinate activității Travel Retail & Food and Beverages a fost sistat”, se spune în comunicat.

Astfel, licitația va fi relansată.

„În noul proces de licitație, vom analiza cum putem îmbunătăți procesul pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume care să vrea să participe la licitație și să investească în Aeroportul Chișinău”, se mai arată în comunicat.

Amintim că prima licitație privind închirierea spațiilor comerciale de la Aeroportul Chișinău nu a avut finalitate, pentru că s-au înregistrat doar două companii. Pe 25 martie, a fost prelungit termenul de depunere a dosarelor pentru participarea la a doua licitație, după ce în concurs s-a înscris doar o companie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: