image
Sursa foto: as.com

Cristiano Ronaldo și Georgina au “aprins” internetul: Inelul care poate anunța o nuntă de milioane

Relația lui Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez ar putea intra într-o nouă etapă. O imagine postată de fotomodel pe rețelele de socializare i-a “pus pe jar” pe fanii starului de la Real Madrid, care speculează inelul apărut ar reprezenta dovada că portughezul a cerut-o în căsătorie.

“Cu persoana mea favorită”, a scris Georgina Rodriguez (24 de ani) pe Instagram, rețeaua socială unde are 4,6 milioane de urmăritori, alături de imaginea în care apare pe bancheta din spate a unei mașini, lângă Cristiano Ronaldo. Detaliul care i-a făcut pe fani să comenteze frenetic a fost un inel cu diamante purtat de iubita golgheterului de la Real Madrid pe degetul inelar de la mâna dreaptă.

Cei doi nu au comentat pe marginea acestui subiect, dar presa din Portugalia, la fel ca tabloidele din Spania și din Anglia, “vuiesc” după imaginea postată de Georgina. Lusitanii au descoperit toate detaliile inelului care ar face parte dintr-o colecție a prestigioasei case de bijuterii Cartier. Valoarea minimă a unui astfel de inel este de 130.000 de euro și, în funcție de mărimea diamantului principal, poate ajunge până la 700.000 de euro.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au un copil împreună - Alana Martina, care s-a născut în noiembrie 2017. Fotomodelul are grijă și de ceilalți 3 copii ai iubitului său, când acesta este plecat - Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de șapte ani, și gemenii Mateo Ronaldo și Eva Maria dos Santos, născuți în iunie 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: