image
Sursa foto: Getty Images

Sper să se retragă odată Messi: Declarații deplasate ale unui fost jucător de la Real; Sper să rateze antrenamentul mâine

Alvaro Arbeloa este cel mai mare "dușman" al lui Lionel Messi și al Barcelonei. Cel puțin așa reiese din ultimele sale declarații. Deși a subliniat că nu este "anti-Barcelona", fostului fundaș al lui Real Madrid i-a "ieșit" exact pe dos atunci când a vorbit despre catalani și despre Messi.

"Nu sunt anti-Barcelona. Vreau ca el să piardă întotdeauna, pentru că e în beneficiul lui Madrid. Noi, madridiștii, nu suntem anti-Barcelona, dar eu sper ca el să rateze antrenamentul de mâine", a fost declarația de necrezut a lui Arbeloa pentru El Chiringuito.

"E foarte bun. Niciodată nu am putut să mă bucur și cred că nu mă voi bucura nici de acum înainte. Sper să nu mai dureze mult până se retrage, număr zilele", a completat Arbeloa.

Fostul fundaș, ajuns la 36 de ani, a mai spus că își dorește ca Messi să fie eliminat și din Champions League: "Ar fi cu un adversar mai puțin. Barca e mereu o provocare. E o echipă uriașă. Joacă pe atac, e adevărat, iar eu nu le voi lua din merite".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: