image
Sursa foto: Profimedia

Planul unui star din naționala Braziliei: ”După ce mă retrag, îmi cumpăr o insulă și mă înconjor de femei”

Atacantul brazilian Richarlison (25 de ani) este protagonistul unui interviu care a născut multe controverse în țara sa natală, în această perioadă.

Fotbalistul legitimat la Tottenham Hotspur este cunoscut ca fiind un tip nonconformist, însă apropiații sunt de părere că unele idei ar trebui să le păstreze pentru el.

Cupa Mondială din Qatar a început, însă naționala Braziliei va juca abia joi prima partidă, contra Serbiei. Până atunci, fotbaliștii ”Selecao” își umplu timpul cu antrenamente, plimbări în aer liber sau, cum este cazul lui Richarlison, prin interviuri.

Atacantul de 25 de ani a stârnit reacții diverse după ce a declarat care sunt planurile sale după ce se va retrage din activitate.

”(Ai vreo idee despre ce vei face când te vei retrage?) Îmi voi cumpăra o insulă și mă voi înconjura de femei, precum în fotografia lui Ronaldinho”, a declarat amuzat Richarlison, celei care îi lua interviul, conform as.com.

Richarlison a făcut referire la o fotografie celebră în care a apărut idolul său, Ronaldinho, după ce s-a retras din activitate, într-o piscină cu mai multe femei.

Afirmațiile sale n-au născut cele mai pozitive reacții în Brazilia. Mulți dintre cei care și-au dat cu părerea au fost de acord că fotbalistul ar trebui să fie mai concentrat la fotbal, decât la insule și femei în piscină.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: